Пожар на спирачката съсипа удара на Макс Верстапен за 10-та

...
Пожар на спирачката съсипа удара на Макс Верстапен за 10-та
Коментари Харесай

Карлос Сайнц спечели лудото Гран при на Австралия, след като Хамилтън, Верстапен и Ръсел се оттеглиха

Пожар на спирачката унищожи удара на Макс Верстапен за 10-та поредна победа във Формула 1, до момента в който Карлос Сайнц събра частите, с цел да завоюва Гран При на Австралия.

Холандецът започва на първа позиция, само че единствено във втората обиколка към този момент беше изгубил преднината от Ферари. Беше ясно, че той страда от проблем и това се трансформира в неизцерим проблем, когато се появиха пламъци, които разтопиха гумата и задния десен ъгъл на неговия Red Bull.

Това остави Сайнц свободен да поеме цялостен надзор над надпреварата и той се оправи чудесно, с цел да приключи поредицата на Верстапен - тъкмо както направи в Сингапур предходната година. За да приключи мечтания ден за Ферари, Шарл Льоклер приключи втори, а Скудерията затвърди статута си на главен противник на първенците.

Подобно на Верстапен, Люис Хамилтън имаше ден за забравяне, защото той също трябваше да приключи неговото съревнование рано. Той заяви по радиото за проблем с мотора и беше заставен да отбие в профил на пистата. Малко с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР