Пожар изпепели до основи къщата на семейство с две малки

...
Пожар изпепели до основи къщата на семейство с две малки
Коментари Харесай

Пожар изпепели къща на семейство с малки деца

Пожар изпепели до основи къщата на семейство с две дребни деца във видинското село Дражинци. „ Община Ружинци е подготвена да помогне с техника и служащи, с каквото е належащо на четиричленното семейство ", сподели кметът Александър Александров, представен от Българска телеграфна агенция.

„ На 25 март вечерта животът на Ивета, Румен и двете им деца - на възраст три месеца и една година и осем месеца, се прекатурва, откакто пожар унищожава дома им и те остават без покрив над главите си”, описа Александров.

Заключението на пожарникарите е, че огънят е тръгнал от гараж поради късо съединяване, като в резултат на мощния вятър огнената буря бързо се е популяризирала, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин. За благополучие, няма потърпевши хора, само че къщата е изцяло необитаема – няма покрив, унищожени са уредите и обзавеждането.

Кметът на община Ружинци сподели още, че е разговарял със притежателя на изгорелия парцел и Общината ще спомага с техника, която е нужна за разчистването. Ако е нужно ще се включат и младежите, които са назначени по стратегия за краткотрайна претовареност, добави Александров. Той заяви, че следва да бъде разкрита и дарителска сметка, с цел да могат да се съберат средства и да се помогне на фамилията. Александров посочи, че през днешния ден е разговарял с Лео Кадели, който е другар на Общината, и той е поел ангажимент да помогне с обзавеждането, откакто постройката бъде възобновена.

Александров прикани всички искащи да се включат в акцията и да оказват помощ на фамилията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР