Пожар избухна тази сутрин в офис сграда близо до главната

...
Пожар избухна тази сутрин в офис сграда близо до главната
Коментари Харесай

Пожар в офис сграда отне живота на 27 души в японския град О...

Пожар избухна тази заран в офис постройка покрай основната железопътна гара в западния японски град Осака, лиши живота на 27 души, заяви организация Киодо. Агенцията добавя, че причина за пожара може да е палеж.

Лекари потвърдиха гибелта на петима души при пожара. Всички те са умряли от отравяне с въглероден окис. Други 22 души са в положение на сърдечен и белодробен арест, което в Япония се оповестява за хора, чиято гибел към момента не е открита от акредитиран доктор по специфична процедура.

Противопожарната работа е получила сигнал към 10.20 часа сутринта локално време за пожар на четвърти етаж на осеметажната постройка.

До 10.45 часа пламъците били съвсем изцяло потушени, откакто обхванали повърхност от към 20 квадратни метра, оповестиха пожарникарите, представени от Киодо.

Инцидентът е станал в централен търговски регион на Осака. В постройката има клиника, салон за хубост, школа по британски език и офиси.

Пожарът е избухнал в клиниката, чието помещение е изцяло унищожено. Предполага се, че посетителите и личният състав са се оказали блокирани и не са могли да излязат.
Веднага след експлоадирането на пожара на място са пристигнали над 30 противопожарни екипи, които потушили огъня за половин час.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР