Поискахме правосъдният министър Надежда Йорданова да бъде разпитана за „златните

...
Поискахме правосъдният министър Надежда Йорданова да бъде разпитана за „златните
Коментари Харесай

Хамид: Нито един депутат или активист на ДПС няма отношение към „златните паспорти“


Поискахме правосъдният министър Надежда Йорданова да бъде разпитана за „ златните паспорти “, с цел да може прокуратурата да си свърши работата. Това съобщи в „ Лице в лице “ Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

„ Вчера във вашето предаване чухме, че очевидно министърът на правораздаването има някаква информация, която е от голяма важност по към този момент подаден сигнал. Чу се, че при „ златните паспорти “ са взели участие адвокатски паспорти, близки до Движение за права и свободи. Когато едно лице има информация, която е от голяма важност за едно следствие, то неотложно би трябвало да съобщи тази информация на проверяващите органи “, сподели Хамид.

Той посочи, че Движение за права и свободи са поискали да се извърши цялостна инспекция на упоменатите адвокатски адвокатски фирми, с цел да се обясни казусът.

„ Ние декларирахме, че нито един наш депутат или деятел няма никакво отношение към „ златните паспорти “. В този сигнал, в който аз получих се съдържат имената на две търговски сдружения, не адвокатски адвокатски фирми, и трима пълномощника. Аз предадох този сигнал, само че не загатнах дали лицата са от една или друга партия, тъй като нямам такава информация “, добави националният представител.

На въпрос за какво съвсем всички изявления на представители на Движение за права и свободи касаят предприемача Иво Прокопиев, Хамид отговори: „ Не е нещо ново, опитваме се да извадим на показ превзетата от медийния монополист страна. Но нямаше чуваемост от страна на медиите “.

Депутатът изясни, че когато проучат избрани обстоятелства, свързани с Прокопиев, ще подадат сигнал в прокуратурата за него.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР