поиска изслушване на министъра на външните работи Мария ГабриелМария

...
 поиска изслушване на министъра на външните работи Мария ГабриелМария
Коментари Харесай

Възраждане искат охрана от НСО за българските имена в сайта Миротворец

" " изиска чуване на министъра на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова поради включването на имена на български жители в лист на врагове на Украйна, съгласно " Миротворец ".

Става въпрос за база данни на украинския уебсайт, където попадат имената на считани за сътрудници на режима на Путин или за прокарващи проруска линия на въздействие.

" Ще сезираме Прокуратурата. Ще изпратим писмо и до ДАНС, тъй като е извънредно значимо незабавно да разберем сътрудници на СБУ в страната възнамеряват ли убийството на някой от включените в листата в уеб страницата " Миротворец ", сподели от трибуната през днешния ден депутатът Ангел Георгиев. Той съобщи, че от партията на ще изпратят писмо и до президента с гледище НСО да предложи защита на българите, които са включени в листата. " Ще ви предложим на гласоподаване и декларация. Искрено се надявам, че ви е останала най-малко малко чест, с цел да осъдите деянията на антибългаризъм дружно, несъмнено, с тези на антисемитизъм ", сподели още Георгиев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР