Похотлива двойка туристи бе снимана как се отдава на горещи

...
Похотлива двойка туристи бе снимана как се отдава на горещи
Коментари Харесай

Развратна двойка бе запечатана на ВИДЕО 18+ как прави секс върху тръба на плажа посред бял ден

Похотлива двойка туристи бе снимана по какъв начин се отдава на горещи интимни милувки върху дренажна тръба на един от най-известните плажове в Патая, Тайланд, измежду бял ден, пред инцидентни и шокирани хора, преминаващи покрай тях. Двамата, обаче, може да се озоват и зад решетките поради необичайния случай, оповестява " Мирър ".

Любовчията смъква панталонките на партньорката си преди двамата да се награбят в буен секс пред невярващите на очите си инцидентни очевидци.



Преминаващите към горещата сцена почнали да крещят на двойката незабавно да престане и малко по-късно те се изправят и се отдалечават от мястото. Според очевидците, двамата са били туристи от Западна Европа.



Органите на реда сега правят следствие и търсят мъжа и дамата. О полицията оповестиха, че двамата накърняват имиджа на известната туристическа дестинация.



Полицаите разпитват обслужващия личен състав към плажа и гледат записите от видеонаблюдението, с цел да разплетат случая. Очевидците считат, че двойката е използвала алкохол.



Двамата туристи могат да бъдат санкционирани към 5 хиляди бахти (115 паунда), само че има възможност и да бъдат вкарани зад решетките, в случай че бъдат открити.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР