Походът на Лудогорец към 11-ата поредна титла в родния елит

...
Походът на Лудогорец към 11-ата поредна титла в родния елит
Коментари Харесай

Царско село срещу Лудогорец, или дали Давид ще надвие Голиат според Betway


Походът на Лудогорец към 11-ата поредна купа в родния хайлайф продължава, а спирка за „ орлите “ тази събота е „ Арена Царско село “ в столицата. Срещата сред двата отбора е втора в съботната стратегия на 24-ия кръг на efbet Лига и започва в 15:00 часа. Всички коефициенти за залог на мача от новия букмейкър Бетуей са налични с към формалния уебсайт на букмейкъра, а ето и разбора на специалистите.

Тимът на Анте Шимунджа към този момент може да си поеме глътка въздух, откакто си обезпечи преднина от 8 точки по отношение на преследвача ЦСКА. Всъщност съществена „ заслуга “ за това имат „ армейците “, които направиха две следващи равенства и дадоха опция на Лудогорец да дръпне на върха. „ Червените “ първо приключиха 0:0 в дербито с Левски, а в идващия кръг изненадаха със същия резултат против последния . Лудогорец сега е първи с 57 точки, следван от ЦСКА с 49 т., а челната тройка добавя Ботев Пловдив с 40 точки.

Независимо от влиятелното реми с ЦСКА, „ царете “ са все по този начин в дъното на класирането и отборът на Стефано Макопи ще играе в третата четворка след края на първата фаза на шампионата. Отборът е с 12 точки след 23 изиграни мача, а последният отбор под чертата - Пирин Благоевград, е с 24 точки.

Въпреки нежеланата си позиция в таблицата Царско село не е тотално капитулирал, което се видя и от извоюваната точка против ЦСКА в предишния кръг.

Сега остава въпросът дали „ царете “ могат да покажат зъби и против шампионския отбор на Лудогорец. Столичани имат единствено две победи от началото на акцията, равенствата са 6, а загубите са 15. „ Орлите “ идват за своята шеста поредна победа и възможностите да стигнат до нея са много огромни.

Букмейкъра Betway изрично показва разградчани за любимец със ставка от 1.18. Домакински триумф е оценен с 12.00, равенството е с 6.00.

Betway дава и добър коефициент за двата отбора да отбележат в мача – 2.25. Лудогорец реализира победа в последните си пет мача, само че в четири от тях неизбежно позволява гол. Всъщност от последните си девет срещи в шампионата „ орлите “ са запазили суха мрежа единствено един път – успеха с 4:0 над Арда от 13 февруари. „ Царете “ надалеч не са от най-резултатните отбори, само че на личен терен може да окажат сериозна опозиция на разградчани.

Комбинацията Лудогорец да завоюва без да допусне гол е 1.83, а победа за „ орлите “, само че Царско село да се разпише е със ставка 3.10.

Бонус код в Betway пък ще ви донесе 100% от в началото подадената сума до 200 лв.. Новият
букмейкър предлага страхотни игри в останалите си раздели, като в тях ще намерите класическите слот машини, игра на рулетка, маси за покер и доста други.

Регистрация в Бетуей пък става много бързо и елементарно, като единствено три стъпки ви отделят от акаунта в набиращия все по-голяма известност в България
букмейкър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР