Погребение - моноспектакълът, който Костадин Шопов от Фермата се готвеше

...
Погребение - моноспектакълът, който Костадин Шопов от Фермата се готвеше
Коментари Харесай

Отложи се моноспектакълът за Левски на Коцето от Фермата

" Погребение " - моноспектакълът, който Костадин Шопов от " Фермата " се готвеше да показа в Българския културен институт в Лондон, е отсрочен за неопределен срок. Това заяви самият Коцето, като разкри пред почитателите си онлайн, че първичната дата – 25 февруари, към този момент не е непокътната за неговото зрелище.

" Не, не съм починал! То остава и да умра, откакто родих в Шумския манастир. С огромно страдание обаче желая да оповестя, че представлението " Погребение " е анулирано. Искрено съжаляваме за създалото се стеснение и до нови срещи!

PS: Кой е Георги Стрински? Кой смъква от бесилото и кой го погребва? Хубави и неприятни имена в нашата история. За пчелите и мравките. Някой знае ли по кое време медът е кисел, а оцетът - сладостен? ", написа Шопов в Инстаграм.
свързани новини3331на 14.12.2021
Нова дата за " Погребение " обаче към момента не е закована, като не излиза наяве и дали моноспектакълът въпреки всичко ще види бял свят.

За това, че ще се качи на сцената за подобен план, отдаден на Васил Левски, Коцето заяви още с излизането си от " Фермата ".

Тогава той изясни, че е получил специфична покана от института в Лондон, където е и неговата непрекъсната адресна регистрация. Представлението му е по текстове на Николай Хайтов. Костюмите са на Маргарита Стаматова, музиката - на Hozier.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР