Поговорката, че любовта е сляпа е напълно валидна и всеки,

...
Поговорката, че любовта е сляпа е напълно валидна и всеки,
Коментари Харесай

5 признака, които подсказват, че мъжът до вас е токсичен

Поговорката, че любовта е сляпа е изцяло годна и всеки, който се е влюбвал и нещата не са приключили добре, го знае. Понякога виждаме само качествата на дадения човек, когато минусите са доста повече. И това води съответните последици след себе си. Как да разпознаете, че сътрудникът ви е отровен? Ето 5 знака, които приказват за това.

С него не се чувствате добре – отношението му към вас ви кара да се чувствате подценени, подложени на критика, обиждани, предадени и така нататък Нито един от двамата сътрудници не би трябвало да бъде потискан по какъвто и да е метод, тъй като всеки е независима персона. Не позволявайте на индивида да ви манипулира, да ви съпоставя с други дами или да ви наскърбява по различен метод. Това приказва зле за него.
6 неточности, поради които дамите са нещастни в любовта
Жените са по-емоционални от мъжете. И когато срещнат подобаващия сътрудник, те се оказват по едно и също време във вълнуваща и стресираща ситуаци...

Не приема „ не “ за отговор – би трябвало да се чувствате себе си във връзката, да не се страхувате да вършиме нещо, тъй като другия може да не го хареса или утвърди. Не би трябвало да очаквате рецензия, а поддръжка и почитание. Разбира се, мъжът до вас би трябвало да зачита вашите стремежи. Когато той не приема „ не “ за отговор, това приказва за неговата ниска стойност. Ако не се преценява с вас, не зачита мнението и позицията ви, то той не е точният сътрудник за вас.

Той е сребролюбец – доста е значимо да обърнете внимание на метода, по който харчи парите за себе си, за извършване на покупки, за вас като двойка. Ако е с ниска стойност, той няма да заплаща сметки, ще бъде свидлив, а подаръците за вас ще бъдат единствено мираж. Може даже да се опита да направи сметка и на вашите пари. Този мъж обаче е подготвен да задоволи всички свои стремежи.

Какви са приятелите му – един мъж се познава по своите другари. Вижте какви са те, опознайте ги. Дали са интелигентни персони, които почитат дамите или са вятърничеви, такива, които не се интересуват от съществени връзки, които унижават дамите и така нататък Много е евентуално и той самият да бъде подобен. Ако е по този начин, бягайте надалеч, този мъж не ви би трябвало.

Не изпитвате полово увлечение към него – не се чувствате добре, когато се сетите, че би трябвало да си легнете с него. Може и да не става въпрос за хигиената му, а за нещо в личността му, което ви отблъсква. Ако това е по този начин, то вашите подсъзнание и вътрешен глас пробват да ви предупредят, че този мъж не е за вас и има ниска стойност. Вслушайте се в себе си.
5 знака, че ви е писано да бъдете дружно
Откриването на сродна душа не е по никакъв начин елементарно. Но постоянно не осъзнаваме, че към този момент сме разкрили индивида, с който ще споделим живота си. Това с...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР