/Поглед.инфо/ Специалният пратеник на САЩ за Венецуела Елиът Абрамс призова

...
/Поглед.инфо/ Специалният пратеник на САЩ за Венецуела Елиът Абрамс призова
Коментари Харесай

САЩ не изключват въвеждането на нови санкции против Русия заради позициите ѝ към Венецуела

/Поглед.инфо/ Специалният делегат на Съединени американски щати за Венецуела Елиът Абрамс прикани Русия да не изхожда от това, че има цялостна независимост на деяние във Венецуела, предупреждавайки за опцията за налагане на нови американски наказания против Москва.

Според Абрамс „ за руснаците би било неточност да си мислят, че тук имат цялостна независимост на деяние ”.

„ Просто бих споделил, че имаме разнообразни благоприятни условия за деяние. Има неща, които можем да създадем във връзка с стопанската система, във връзка с глобите ”, съобщи служителят на Държавния департамент на Съединени американски щати.

Той беше помолен да обясни тъкмо какво значат ограниченията на Съединени американски щати, когато заплашват Русия, като я предизвестява да не разполага с въоръжените си сили във Венецуела. Дипломатът отхвърли да посочи такива вероятни стъпки. В същото време той ясно уточни, че описът на вероятните ограничения към този момент е бил показан на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео.

„ Бих споделил, че можем да създадем доста. Разбира се, на първо място в региона на дипломацията ”, добави Абрамс.

По-рано Кремъл отговори на настояванията на Съединени американски щати да изоставен Венецуела. Москва напомни законността на наличието на съветските военни във Венецуела.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР