Поемаме ангажимент, че пътят Мусачево- Елин Пелин ще бъде довършен.

...
Поемаме ангажимент, че пътят Мусачево- Елин Пелин ще бъде довършен.
Коментари Харесай

ГЕРБ пое ангажимент, че пътят Мусачево - Елин Пелин ще бъде довършен |

Поемаме ангажимент, че пътят Мусачево- Елин Пелин ще бъде завършен. Разговарях със зам.-министър Нанков и той ме увери, че ремонтът на пътната права ще стартира през май, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в София област Младен Маринов по време на среща с жителите на общината.

Маринов заяви, че войната с COVID-19 пандемията, сполучливата битка с контрабандата и буферите в бюджета, които разрешават да се понижим тежестта на коронакризата, извеждането на тежкотоварния трафик от обитаемоте места в община Елин Пелин са единствено част от задачите на претендентите за народни представители.

Областният координатор на ГЕРБ за София област и претендент за депутат Николина Ангелкова акцентира, че измежду главните цели на ГЕРБ са образованието, подобряването на инфраструктурата и обезпечаването на по-добър живот за уязвимите групи от популацията изключително в здравна обстановка като сегашната.

„ Днес държавното управление отпусна 105 млн. лв. за погашение на добавката от 50 лв. към пенсиите за месец април на всички пенсионери, без значение от размера на техните пенсии. Подкрепата към пенсионерите се отпуска за девети следващ месец, като до този миг държавното управление е осигурило близо 1 милиарда лева за мярката. В рамките на мандата минималните пенсии бяха съвсем удвоени, като размерът им в този момент е 300 лева В предизборната стратегия на ГЕРБ е заложено и годишно актуализиране на пенсиите. Удовлетворена съм, че България демонстрира почитание към опита и мъдростта на нашите родители, към възрастните хора. Това е и прелестен образец за децата ни ”, сподели Ангелкова.

" Пример е също и поддръжката, която се оказва на дребните обитаеми места. Благодарение на държавното управление на Бойко Борисов бяха отпуснати средства за реорганизация на вътрешната водопроводна мрежа в село Нови Хан. Отборът на ГЕРБ ще работи за развиването и модернизацията на всяка община и за реализация на хората в нея ", обявиха още от ГЕРБ. 

По думите на претендента за депутат от Елин Пелин Светлана Трендафилова проблемите на общината са свързани със съществуващата инфраструктура в обитаемоте места.

„ През последните 4 години държавното управление на Бойко Борисов неведнъж оказва помощ на нашата община. Почти във всички 18 обитаеми имаме осъществени и осъществени планове по ПУДООС “, сподели още Трендафилова.

Кандидатът за депутат от общината Васил Цветков акцентира, че " с помощта на напъните на държавното управление стартира замяна на водопровода в село Лесново ".

„ Лична идея бе минералната вода в село Равно поле да може да е стопанисвана от общината и това към този момент е реалност. Друг ангажимент, който поех пред вас, бе пътят хан Богров - Мусачево и той към този момент е асфалтиран. Остават много планове, само че най-важното е да запазим европейски път на развиване и с цел да се случи това, би трябвало да ръководи обединението ГЕРБ – Съюз на демократичните сили “, съобщи Цветков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР