Поехме ангажимент и го свършихме. Днес не сме дошли да

...
Поехме ангажимент и го свършихме. Днес не сме дошли да
Коментари Харесай

Държавата ще осинови ВВУ в Долна Митрополия

" Поехме ангажимент и го свършихме. Днес не сме пристигнали да ни благодарите за това. Напротив. Аз съм доста впечатлен от вас и ще поема още задължения ".
Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който е на посещаване в град Долна Митрополия.

Борисов приказва пред курсантите и управлението на факултет " Авиационен " на Националния боен университет и командването на Военновъздушната образователна база " Георги Бенковски ”, оповестява Епицентър.

" Държавата ще осинови това учебно заведение, тъй като има огромна преспектива. Ще отпуснем пари за нова техника, за битови условия, за образование на водачи. Възложил съм на управлението да приготви за Плевен какви терени има, с цел да се построи едно ново общежитие там. Защото като ви виждам какви сте младежи и сладури, нужно е да има и общежитие в Плевен. Ще има произвеждане и развиване. Дали ще е на самолети, дали ще е на дронове, ще забележим ", разкри министър-председателят.

Другото, което мога да ви обещая, е, че следващата година, октомври месец Автомагистрала " Хемус " ще стигне до Плевен. Колкото ще лишава на един боен от " Младост " да стигне с кола до Военна академия в София, толкоз ще лишава от София да се стигне до тук.

Едно време ми се смееха и не ми имаха вяра като строяхме Автомагистрала `Тракия " и Автомагистрала " Марица ", само че в този момент не знам дали знаете, че всички кабели за Мерцедес се вършат в Димитровград.

От другата страна на автомагистралата пък се вършат фаровете и мигачите. Два супер завода бяха издигнати единствено в границите на месец и това се дължи на обстоятелството, че има път и автомагистрала до Димитровград. Не можем да намерим квалифицирани служащи в Димитровград и Хасково. Така ще стане и тук, като построим Автомагистрала " Хемус ". Има ли път, има и вложители. Умните ще има какво да вършат.

След няколко дни е Гергьовден и желая да ви пожелая да сте живи и здрави. Вашите родители да ви се радват, съобщи министър председателят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР