Подсъдимият бивш спортен министър Радостин Василев продължава да се меси

...
Подсъдимият бивш спортен министър Радостин Василев продължава да се меси
Коментари Харесай

Радостин Василев кадрува в ММС

Подсъдимият някогашен състезателен министър Радостин Василев продължава да се меси кадрово в Министерството на младежта и спорта.

След като в края на мандата си Радостин Василев се опитва да даде половин милион от средствата за юношески политики на своя другарка продавачка, този път прави опит да завземе цялата дирекция, поствайки собствен човек отпред.

Според чудесно осведомени източници любимка на Василев Мадлена Малинова, назначена от него в Инспектората, ще бъде трансферирана в младежката дирекция, където са и всички стратегии, свързани с хазарт.

Днес е било обявено от заместник-министъра, забъркан в подкупа с щангите Даниела Дашева, че новият шеф на младежката дирекция ще бъде точно Мадлена Малинова, позната на всички в спортното министерство като човек на остарелия министър Василев, за който в този момент се носят клюки, че Васил Божков забива тежки финансови инжекции в политическите му упоритости, съобщава „ Crimesbg.com “.

След ареста за Габриела Пеева от „ Промяната “ за убийството на брачна половинка ѝ, се търсел нов вид на кого да бъде поверен поста  „ шеф на дирекция „ Младежки политики “.

Интересно ще е да се наблюдава какво мисли министъра Димитър Илиев за това предопределение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР