Подробности за двата разпита в прокуратурата, на които днес бе

...
Подробности за двата разпита в прокуратурата, на които днес бе
Коментари Харесай

Адвокатът на Борисов: Ако имаше престъпление в Барселона, испанските власти щяха да разследват

Подробности за двата разпита в прокуратурата, на които през днешния ден бе клиентът му Бойко Борисов, дава юристът му Менко Менков.
Прочетете още
Няма никакъв гейт, тъй като няма закононарушение. Ако имаше доста от дълго време управляващите там щяха да стартират следствие. Преди повече от 2 години испанската прокуратура се е произнесла, че няма никакво закононарушение. Бойко Борисов към този момент давал 2 пъти пояснения по това следствие, което е на 4 години, сподели Менков.

Посочи, че въпросите постоянно били едни и същи - дали познава някого. Според Менков вероятността Борисов да стане обвинен по това следствие е нулева. Лидерът на ГЕРБ бил ходил там единствено в ролята си на кмет и на министър председател.

Борисов първо бе в Софийската градска прокуратура по следствието " Барселонагейт ". То е за пране на пари и касае къща за над 4 млн. евро в Испания, населявана от българката Борислава Йовчева и сина ѝ. Делото бе формирано след изявления, съгласно които дамата е близка на водача на ГЕРБ, а той бил татко на детето ѝ. Борисов неведнъж е отричал и двете. Къщата е благосъстоятелност на шеф в петролна компания, а по следствието се ревизират пари, които бащата на Йовчева получавал от офшорки. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР