Подразделенито за дигитални разработки на SKODA AUTO- SKODA AUTO DigiLab, постави

...
Подразделенито за дигитални разработки
на SKODA AUTO- SKODA AUTO DigiLab, постави
Коментари Харесай

SKODA Auto с пилотен проект за наемане на електрически скутери

Подразделенито за цифрови разработки на SKODA AUTO- SKODA AUTO DigiLab, сложи началото на пилотна фаза на напълно нов план, основната концепция на който е предлагането на особено създадени електрически скутери за наемна приложимост.

Новата услуга се назовава BeRider и за момента е лаколизирана единствено на територията на Прага, като за реализирането й се разчита на електрически скутер, оборудван с два литиево-йонни батерийни блока. Двуколесното транспортно средство разполага с диодна осветителна система, предни и задни спирачни дискове, широки гуми и крепко окачване за по-безопасно пътуване.

Електрическият BeRider е в положение да предложи оптималната скорост на движение от 66 км/ч, както и самостоятелност от до 70 километра. Скутерът разполага с информационно табло, показващо скоростта на придвижване и останалият пробег, идва в комплект с две предпазни каски, а с помощта на интегрираната стойка за мобилен телефон, навигацията в градската среда е в допълнение улеснена.

Пилотната услуга изисква регистрация в специално създадено приложение за мобилен телефон, след което потребителите имат опция да видят къде най-близо до тях има паркиран скутер и какъв е зарядът на неговата батерия. Паркирането и надлежно освобождаването на транспортното средство може да бъде направено на всяко едно място, което позволява законът.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР