Подписка за освобождаване на Стефан Янев от поста министър на

...
Подписка за освобождаване на Стефан Янев от поста министър на
Коментари Харесай

В интернет - призив за оставката на Стефан Янев и за бойкот на руските стоки

Подписка за освобождение на Стефан Янев от поста министър на защитата върви в интернет . Автори на петицията са Мануела Малеева и юрист Калоян Янков, някогашен депутат от Демократична България. 

В предаването " Хоризонт за вас " Янков уточни претекстовете за самодейността - поради несъответстващата политика на воденото от неговото министерство

" Това е опасност за България. Още от назначението му на поста той се опитваше да оневинява агресора . Той се инати да предложения у нас многонационални натовски формирования, с цел да покачат сигурността на страната ". 

Над 1000 души са подписали петицията до този миг. 

Във фейсбук е отворена и група " Бойкот на всички съветски артикули и услуги ". Петър Манолов изясни, че групата е основана след началото на пълномащабната съветска експанзия в Украйна: 

" Видяхме хора, които напущат домовете си, има деца, които ще изгубят родителите си, родители, които ще изгубят децата си. Целта е не да се насажда ненавист против съветския народ, а да кажем " Не на войната ". Това е кротичък митинг против експанзията на Путин в Украйна ". 

Повече по тематиката можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР