Подписаният двустранен протокол между министрите на външните работи на България

...
Подписаният двустранен протокол между министрите на външните работи на България
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Двустранният протокол доразвива отстъплението от българските позиции

Подписаният двустранен протокол сред министрите на външните работи на България и Република Северна Македония доразвива отстъплението от отстояваните досега български позиции. Това написа в формалния си профил във Facebook заместник-председателят на Народното събрание.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 642
„ Днес министрите на външните работи на България и Северна Македония са подписали двустранен протокол, който е основен детайл от предлагането на Френското председателство, утвърдено от парламентите на двете страни. От обществената информация, известна досега, то доразвива отстъплението от отстояваните досега български позиции, прокарано в утвърдената преговорна рамка. Потвърдиха се всички изразени от Българска социалистическа партия опасения, с които отказахме да подкрепим решението на Народното събрание “, написа той.

" Настояваме в сряда министър да показа наличието на подписания протокол на съвещание на Комисията по външна политика, да осведоми за осъществената досега работа и да показа вижданията на външно министерство за идните стъпки, с които ще бъде отстояван българският народен интерес в новите неподходящи условия ", се споделя в позицията на.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР