Подписани произведения на изкуството на Чарлз Бронсън, които включват почит

...
Подписани произведения на изкуството на Чарлз Бронсън, които включват почит
Коментари Харесай

Подписани произведения на изкуството на Чарлз Бронсън, включително почит към брат Край, се продават за „открадване“

Подписани творби на изкуството на Чарлз Бронсън, които включват респект към един от братята Крайс, се продават за „ открадната “ на £1K всяка.

Чарлз Салвадор, по-известен като Чарлз Бронсън, е добре прочут нарушител, с изпълнен с принуждение и печално прочут живот като пандизчия, който е разказан в голям брой книги, изявленията и изследвания за промяна и лекуване в пандизите, в това число биографичния филм за Бронсън от 2008 година с присъединяване на Том Харди, основан ненапълно на живота му. Сега творбите на Чарлз Бронсън, които разказват 12 разнообразни годишни истории и са подписани от самия Чарлз, се продават за 1 000 английски лири на страница.

Произведенията на изкуството включват отрязъци и рисунки на звезди и писане на заглавия, които са били значими на Бронсън през тази година, като „ Пожар в замъка Уиндзор, вреди от £50 милиона “, „ Челси печели Купата на ФА “, „ Великата Одри Хепбърн умира “. Най-забележителният е респект към Чарлз Край, която заема огромно централно място н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР