Подпалване на автомобил. Снимка: Жарава, Фейсбук Серия от заплахи е достигнал

...
Подпалване на автомобил. Снимка: Жарава, Фейсбук
Серия от заплахи е достигнал
Коментари Харесай

Серия от заплахи и агресия ескалира с подпалване на кола в Силистра

Подпалване на автомобил. Снимка: Жарава, Facebook

Серия от закани е достигнал своя пик през вчерашния ден вечерта, когато незнаен причинител запалил колата на локален гражданин . Потърпевшият е качил пост с видео в обществените мрежи. По думите му той е станал жертва на продължителна експанзия от избрани хора . Пострадалият резервира своята анонимност заради съображения за сигурност, споделяйки историята си и потвърждавайки, че заканите са свързани с авторитетни фигури в локалната политика и бизнес .

Според него всичко е почнало след негова молба за овакантяване от компания, обвързвана с Тодор Тодоров , регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ и член на изпълнителната комисия на националното управление на ГЕРБ.

Потърпевшият твърди, че е бил подложен на закани за живота и имуществото си. Въпреки че следствието на случая е почнало , мъжът изрази разочарованието си от неналичието на изясненост по отношение на напредъка му.

Мъжът е разгласил видеото, търсейки помощ от хората, за идентифициране и повече информация за причинителя . Той остава решен да търси правдивост по случая.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР