Подобрява се състоянието на намушканото 14-годишно момче в Благоевград, което

...
Подобрява се състоянието на намушканото 14-годишно момче в Благоевград, което
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на намушканото 14-годишно момче в Благоевград

Подобрява се положението на намушканото 14-годишно момче в Благоевград, което пострада след следващ случай на експанзия сред възпитаници. Детето, към момента е в реанимация, като се чака в околните дни то да бъде трансферирано в отделението по хирургия.

" Момчето е в устойчиво положение, за в този момент няма развиване на някаква друга симптоматика, която да постанова в допълнение оперативно лекуване.

Все още краткотрайната заплаха за живота му остава ", сподели за Българска национална телевизия лекар Димитър Димитров, шеф на " Хирургия " в МБАЛ-Благоевград.

От Регионалното ръководство по образованието в града са дали наставления до шефа на учебното заведение, където учи потърпевшото момче, за това какви дейности да подхваща по отношение на случая.

" По данни на класния началник ученика, който е потърпевш не е имал нападателно държание досега, възпитано дете. Осъществяват се постоянни контакти досега с родителите му. В учебното заведение чакаме да се подхващат дейности свързани с запазване на живота и здравето на учениците, посредством осъществяване на ексклузивен педагогичен съвет и наставнически срещи за повишение потенциала на родителите във връзка с възпитанието на учениците в приемливост и правилни връзки и въобще за превъзмогване на експанзията ", сподели Владимира Караджова, контрольор в Регионално ръководство по образованието в Благоевград.

От учебния инспекторат за момента нямат информация кой е нападателя на момчето. Знаят единствено че той е 15-годишен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР