Подобреният Nokia 3.1, който доставя изискан алуминиев дизайн и първокласно

...
Подобреният Nokia 3.1, който доставя изискан алуминиев дизайн и първокласно
Коментари Харесай

Nokia 3.1 пристигна в България

Подобреният Nokia 3.1, който доставя изтънчен алуминиев дизайн и първокласно преживяване, към този момент е разполагаем в комерсиалната мрежа

HMD Global, домът на телефоните Nokia, разгласи през днешния ден, че новият Nokia 3.1 към този момент може да бъде закупен в България.

Nokia 3.1 има изтънчен алуминиев дизайн и доставя първокласно преживяване, като показва качество и направа, която очаквате от смарт телефон с марката Nokia. С включването си в фамилията на Android One,  Nokia 3.1  получава поддръжката на Гугъл, с цел да подсигурява най-хубавото преживяване от всички модели в този ценови сегмент.
Първокласен дизайн
Също като оригинала, новият Nokia 3.1 деликатно сортира материали в съвършена естетика със замайващ дизайн. Неговата анодирана металокерамична рамка и завършен стъклен екран обезпечават съвършената композиция, както за елегантен външен тип, по този начин и за комфортно чувство в ръката. Деликатните, само че впечатляващи железни акценти са съчетани с двойни диамантени срезове за първокачествен свършек.

Nokia 3.1 е нашият най-достъпен смарт телефон с съразмерност 18:9, същата съразмерност на екрана, която получавате при модерните флагмани, с цел да ви сервира повече наличие с един взор в тънката рамка на устройството. Точният размер за потребление с една ръка, в този момент идва с по-голям 5.2-инчов HD +, предпазен и  резистентен на повреди 2.5D, закривен Corning® Gorilla® Glass 3 екран, с цел да остане по–красив за по-дълго време.
Първокласно преживяване
В Nokia 3.1 работи MediaTek 6750, осем-ядрен чипсет, който ви дава два пъти повече ядра и  50% повече продуктивност от предшественика си, с цел да е в такт с вашите потребности.

С актуализирана, 13-мегапикселова, автофокусна, съществена камера Nokia 3.1 улавя спомените, които ще желаете да преживеете още веднъж и още веднъж, до момента в който широкоъгълната предна камера е по-добра за всяко селфи.

Моделът има цялостен набор от датчици, налични досега само в най-високия клас. Те разрешават пускане на най-новите приложения и екстри без изпитание. Насладете се на най-популярните приложения с добавена действителност като Pokémon Go, правете сигурни заплащания с Гугъл Pay[1] и уловете цялата сцена с панорамното заснимане.

Росен Петков, общоприет управител на HMD Global за Балканите, Румъния, Молдова, Грузия, Унгария и Адриатика, сподели:

“Nokia 3 е извънредно сполучлив модел от серията смарт телефони Nokia. Много хора към този момент го употребяват в всекидневието си и получаваме голям брой отлични мнения, което ни окуражи в допълнение да подобряваме преживяването на почитателите ни. В Nokia 3.1 сме подсигурили съвършения баланс сред мощност и дизайн, с цел да не се постанова на клиентите да вършат взаимни отстъпки. ”
 Изчистен, сигурен и настоящ с Android One
Nokia 3.1 се включи в фамилията Android One, паралелно до огромен брой смарт телефони на Nokia, които към този момент доставят смарт преживяването проектирано от Гугъл, несъмнено и просто впечатляващо.

Смартфоните Nokia с Android One оферират повече пространство за предпазване и по-дълъг живот на батерията, както и последните новости от Гугъл, захранвани от изкуствен интелект, с цел да сте с едни гърди напред всеки ден. Nokia 3.1 ще получава в продължение на 3 години ежемесечни актуализации на сигурността и актуализации на операционната система за две години, като част от програмата Android One. Това слага Nokia 3.1 измежду най-сигурните смарт телефони на пазара, постоянно освежен, с последните услуги от Гугъл като Гугъл Assistant и Гугъл Photos, както и гратис и безкрайно пространство за предпазване на висококачествени фотоси.

С авансово конфигуриран Android Oreo™ можете да се наслаждавате на най-новите функционалности, в това число Гугъл Асистент, Гугъл Lens, и работа с няколко приложения с Picture-in-Picture, както и Android Instant Apps, с цел да откривате и стартирате приложения с минимално изпитание, 60 фантастични нови емотикони и функционалности за удължение на  издръжливостта на батерията като ограничение на приложения във фонов режим. Nokia 3.1 е подготвен за Android P.

Смартфонът е разполагаем в няколко цвята: син/мед, черен/мед и  бял/стомана; две благоприятни условия за памет постоянна/оперативна RAM: 2GB/16GB и 3GB/32GB
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР