Подобно на колежките си и Софи Маринова падна в плен

...
Подобно на колежките си и Софи Маринова падна в плен
Коментари Харесай

Софи Маринова прекали: тунингова се до неузнаваемост

Подобно на колежките си и Софи Маринова падна в плен на пластичната хирургия. 

Последните ѝ фотоси в обществените мрежи обаче провокираха не изключително приятни мнения от страна на почитателите ѝ, шокирани от измененията по лицето на изпълнителката. 
                             

 

Ромката от Етрополе, която до неотдавна бе една от най-естествените представителки на фолк гилдията във връзка с външния си тип, през днешния ден наподобява по-различна от всеки път.

Явно новият загадъчен мъж до нея, за който се шушука, че е заел мястото на някогашния ѝ Гринго, е въодушевил певицата да прави промени по себе си. Особено усещане корекциите по лицето на Софи направи последната ѝ фотография от Дубай, която тя качи в обществените мрежи преди броени дни. 
                             

 

Многото филтри и тунинг по този начин са трансформирали лика ѝ че почитателите не се сдържаха. " И теб те скапаха парите! ", " Преди беше по-хубава ", " Някой хирург си е направил смешка с теб, тъпо ", гласят част от рецензиите, които сипят по нея недоволни фенове. 

За да я направи съвременна и неотразима, месец откакто навърши 47 години, ромската перла вади солидна сума на един от най-хубавите пластични хирурзи у нас. При него гласовитата Маринова ляга под ножа, с цел да повдигне и уголеми силиконовия си бюст. Според клюките, Софи налива още 500 кубика в пазвата.

Следват серия от още козметични процедури, при които ромката надува устните си и удебелява веждите си. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР