Подобни залавяния на лица с големи количества наркотици или фалшиви

...
Подобни залавяния на лица с големи количества наркотици или фалшиви
Коментари Харесай

Специализираната прокуратура и ГДБОП неутрализираха две престъпни групи

Подобни залавяния на лица с огромни количества опиати или подправени пари са към този момент рутинна активност на Прокуратурата. В тези две посоки нямаме основни проблеми за взаимоотношение с ГДБОП. Тези два случая, които ще представим са по-големи. Постоянно задържаме лица направили стопански закононарушения. Тръгваме в вярната посока към разкриването на закононарушения по високите етажи. Това съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев на брифинг по отношение на неутрализирането на две
незаконни групи.

Разкрита е незаконна фабрика за сечене на неистинен монети, най-вече английски лири, конфискувани са огромни количества опиати и оръжия.

"Според мен това е неповторим случай. За първи път на територията на България се хваща произвеждане английски паунди. Задържани са над 30 000 в монети. Тези парични знаци са били с извънредно високо качество. Направили са мощно впечатлени в монетния двор във Англия. Част от хванатите лица не са престъпно проявени. Цехът за произвеждане е разрушен в Пловдив, градът е прочут с производството на подправени банкноти ", сподели още Гешев.

"При друга инспекция намерихме и над 30 кг амфетамини, автомати, хиляди патрони за автомат, револвер и огромна нарколаборатория за марихуана ", добави още Иван Гешев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР