Поднасям своите извинения на всички, които са се почувствани обидени

...
Поднасям своите извинения на всички, които са се почувствани обидени
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Симеонов се извини, но не хвърли оставка

Поднасям своите извинения на всички, които са се почувствани афектирани или наранени от изявлението ми пред телевизия СКАТ. Това съобщи изключително от Министерски съвет водачът на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов.

Той добави, че схваща всички майки на деца с увреждания, тъй като самият той има подобен човек в фамилията си.

" Самият аз съм пострадал в това отношение в моето семейство. Винаги съм подпомагал с каквито средства ми е допустимо заболели хора и такива с увреждания, разбирам ги ", съобщи той.

" Извинявам се още веднъж. По никакъв метод не съм целял да обидя който и да било ", приключи той.

И добави, че това е станало по гледище на съдружния съвет.

" На извършения съдружен съвет обсъдихме въпроса, обвързван с медийната капания във връзка мое изказване и митингите пред Министерски съвет. По гледище на съдружния съвет, сервирам извиненията си на всички, които са се обидили или се почувствали афектирани. Не е нужно да се обосновавам ", изясни Симеонов.

Малко преди този момент той съобщи в ефира на Българска национална телевизия:

" Много пъти съм се извинявал, в това число и в тази година и половина. Тълкуването от заран до вечер на моите думи не е редно. Никой не желае опрощение от мен, те желаят оставка. Ако имаше по какъв начин да бъда обесен в Министерски съвет, това щеше да е най-добре за тях . Предпочитам да бъда до дъно прям, да споделям нелицеприятните истини, само че да не бъда двуличен и лицемерен. Естествено, че мога да се извиня, само че няма да го направя и няма да подам оставка ", безапелационен е Валери Симеонов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР