Подначалник на пощата описа как животът й беше разкъсан, когато

...
Подначалник на пощата описа как животът й беше разкъсан, когато
Коментари Харесай

Животът на заместник-началник на пощата е разкъсан, когато тя беше вкарана в затвора в скандала с Post Office Horizon

Подначалник на пощата разказа по какъв начин животът й беше раздран, когато беше вкарана в пандиза в абсурда с Post Office, откакто беше подправено упрекната за кражба на £74 000.

Джанин Пауъл работеше в клона в Тивъртън в Девън, когато системата Horizon беше въведена. Тя сподели, че нейният живот и животът на трите й деца са се разпаднали, когато тя по-късно е изгубила работата си и след това е била задържана, упрекната и изпратена в пандиза през 2008 година Майката на три деца беше наказана на 18 месеца затвор, откакто отхвърли да се признае за отговорна за закононарушение, което не е направила.

52-годишната Джанин сподели: „ Трябва в никакъв случай не се е случвало и е толкоз тъжно, че всички тези хора, в това число и аз, са минали през това - само че да знам, че не съм самичък, е облекчение. Поредицата и свидетелствата, които излизат, накараха другите да осъзнаят обстановката и я доведоха до светлина, че това в действителност е истината за това, което се случи. Надявам се, че обяснява на хората през какво сме минали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР