Подмосковният град Талдом е в центъра на вниманието на руските

...
Подмосковният град Талдом е в центъра на вниманието на руските
Коментари Харесай

Като Маугли: Шестгодишно дете живяло с 19 котки в Русия

Подмосковният град Талдом е в центъра на вниманието на съветските медии през последните два дни поради намерено през вчерашния ден момиче, живеещо в изоставена сграда с 19 котки - в жанр Маугли. Журналисти посетиха тази ужасна къща, цялостна с отпадъци и котки, и снимаха ужасните условия за живот там.
Вчера подмосковната полиция възбуди наказателно дело против майката на момичето поради несъблюдение на родителските отговорности. Майката на две деца, девойки на шест и единайсетгодишна възраст, се е появявала рядко в къщата, където са живели децата ѝ. Те са били оставени под надзора на някакъв мъж, който събирал отпадъци по околните сметища и ги мъкнел в къщата. В тези отпадъци живели децата и котките.

Едното от девойките бе намерено в една от къщите на Талдом напълно инцидентно. Шестгодишното дете било голо, доста мръсно, пълзяло на четири крайници в компания от 19 котки, измежду планини от отпадъци и реагирало на " пис-пис ". Хранело се дружно с котките от купичка с храна за котки. Детето не може да приказва, не може върви на два крайници, съдейки по всичко няма име. Второто момиче, на 11 години, в никакъв случай не е стъпало на учебно заведение. Според информация от медиите, майка им е привърженичка на неонацистка идеология.
В момента децата са под медицински надзор, само че са били доста изтощени поради систематично недояждане.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР