Подмарката CUPRA на SEAT разпространи първата официална снимка на изцяло нова концептуална

...
Подмарката CUPRA на SEAT разпространи
първата официална снимка на изцяло нова
концептуална
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: CUPRA показа интериора на нова електрическа концепция

Подмарката CUPRA на SEAT разпространи първата публична фотография на напълно нова концептуална разработка, която ще дебютира пред аудитория по време на международното ревю във Франкфурт през идващия месец.

Анонсирана като CUPRA Concept, новата разработка на марката ще постави началото на появяването на първата в историята на компанията изцяло електрическа кола и както подсказва изображението, сериозен акцент при нея ще бъде динамичността.

Без да навлизат в детайлности, от CUPRA споделят, че дизайнът на екстериора на елетрическата идея намира адекватното си продължение във вътрешността й, като комбинира материали и софтуерни разработки за създаването на купе, което комбинира по перфектен метод насочената към водача настройка и пътническия комфорт.

От CUPRA споделят също по този начин, че новата концептуална разработка подчертава решимостта на марката да предложи продукти за всички консуматори по целия свят, като в това време те са привлекателни за клиентите с отличен микс пътно държание, успеваемост и адаптивност към присъщите потребности на различните пазари.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР