Подлите елфи на Дядо Коледа, облечени в червени костюми с

...
Подлите елфи на Дядо Коледа, облечени в червени костюми с
Коментари Харесай

Магическата история на марката „The Elf on the Shelf“ започна със семейството на съоснователя и неговия собствен коледен елф

Подлите елфи на Дядо Коледа, облечени в червени костюми с чисти бели яки, правеха шоколадови бъркотии по кухненските плотове и висяха рисково от Клони за коледна елха — всичко това, до момента в който нищо неподозиращите деца спят.

„ Семействата и децата чакат от нас да бъдем гласът на Северния полюс “, сподели Криста Питс, създател и съизпълнителен шеф на Lumistella Co., основател на The Elf on the Shelf, пред FOX Business.

„ Те ни пишат, звънят ни, изпращат ни писма, свързват се с нас посредством обществените медии – по какъвто и да е метод, по който считат, че могат да имат тази персонална връзка със Северния полюс “, сподели Питс.

Повече от 25,5 милиона разследващи елфи от The Elf on the Shelf предизвикват пакости и магия в домовете в цялата страна и по света.

Традицията се разшири през 2023 година с нов воин, Арктическата лисица Нура, и нов ефирен сериал, „ Елфът на рафта: Сблъсък със сладкиши “, който сега се излъчва по Food Network.

От 2005 година насам световната с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР