Подкрепяна от Иран и действаща в Ирак терористична групировка заяви,

...
Подкрепяна от Иран и действаща в Ирак терористична групировка заяви,
Коментари Харесай

Проирански терористи заявиха за атака срещу израелски град

" Подкрепяна от Иран и настояща в Ирак терористична формация съобщи, че е нападнала с дронове пристанището на израелския град Ашдод ", написа медията от Еврейската страна нюзру.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1439
" Тези ни дейности са следващото доказателство за нашия блян да унищожим всички твърдини на врага и да му отмъстим за кланетата, които той прави против нашите братя в линията Газа. Това е нашият отговор на окупаторите ", обявиха от Ислямската опозиция на Ирак, представени от израелското издание.

" Ашдод се намира на повече от 1000 километра Багдад и е малко евентуално Ислямската опозиция на Ирак да разполага с далекобойни дронове ", написа още медията от Еврейската страна.

" Освен това през последните няколко дни в града на брега на Средиземно море не са били регистирани въздушни офанзиви ", добави нюзру

Ислямската опозиция на Ирак разгласи за своето битие на 3 януари 2020. Групировката твърди, че има 70 000 членове. Тя пое отговорност за няколко набези против американски военни обекти в Ирак и Сирия, това сподели информация на екипа на.

 


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР