Подкрепян от Русия политик в Източна Украйна е бил убит

...
Подкрепян от Русия политик в Източна Украйна е бил убит
Коментари Харесай

Кола бомба уби подкрепян от Русия политик в Източна Украйна

Подкрепян от Русия политик в Източна Украйна е бил погубен в кола бомба, съгласно известия в локалните медии.

Убийството е последното от поредност офанзиви против сепаратисти и чиновници, открити от Москва, в украинските райони, към които Кремъл претендира.

Продължавайте да четете

лист от 4 елемента'Русия наподобява по-силна и има четирикратно преимущество в жива сила' Украйна употребява английски ракети, с цел да нападна Луганск: Москва Украинската войска споделя, че е блъснала корабостроителницата Zalyv в анексирания от Русия Крим Първият посланик на Русия посещава Северна Корея, до момента в който борбите бушуват в източната част на Украйна в края на списъка

Михаил Филипоненко, народен представител в подкрепяния от Русия парламент в окупирания Луганск, беше погубен в сряда, откакто „ взривно устройство е детонирало “ в колата му, сподели неговият наследник пред осведомителната организация Луганск Информационен център.

Филипоненко, който беше зает в проруското сепаратистко придвижване в Луганск от 2014 година, преди този момент е работил като един от висшите командири в армията на по този начин наречената Луганска национална република.

През септември той беше определен в районното заседание в анкета, която провокира необятно интернационално наказание.

Луганск е един от четирите украински района, които Русия анексира предходната година, макар че не упражнява цялостен боен надзор в регионите.

Руските медии споделиха фотоси на това, което съгласно тях е очуканата кола на Филипоненко в профил на пътя, със следи от кръв по седалките.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР