Подкрепяме протеста на хората срещу цените на горивата - поздравявам

...
Подкрепяме протеста на хората срещу цените на горивата - поздравявам
Коментари Харесай

Нинова подкрепи протеста срещу цените на горивата

Подкрепяме митинга на хората против цените на горивата - приветствам ги за смелостта да изискат оставката на държавното управление. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изказване по отношение на митингите против цените на горивата в цялата страна от алената централа на "Позитано " 20.

Нинова посочи, че е упълномощена от Националния съвет на Българска социалистическа партия да изрази това мнение. „ Исканията на протестиращите са безусловно обективни и верни. Те са подбудени от несправедливите и неверни решения на държавното управление на ГЕРБ и Бойко Борисов и болшинството на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “.

"От няколко седмици ние показваме същите позиции на тези хора, които са по улицата. Казахме: „ Не вдигайте налога на старите коли “. Алармирахме за повишението на цените на горива, внесохме оферти по какъв начин да бъдат обезщетени в приходите на хората. Нищо от нашите думи, нашите оферти не беше чуто от ръководещите “, сподели още Нинова.

Корнелия Нинова поздрави протестиращите за смелостта, които са излезли да си кажат мнението за ръководството и да изискат оставката на държавното управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР