Подходящите храни могат да направят кожата ни по-чиста и със

...
Подходящите храни могат да направят кожата ни по-чиста и със
Коментари Харесай

10 храни, които изчистват кожата отвътре

Подходящите храни могат да създадат кожата ни по-чиста и със лъчезарен загар.

Въпреки всички страхотни артикули, които употребявате за лицето си, специалистите са безапелационни – най-важно е това, с което се храните.

2.  Здравословни пълнозърнести храни 
Въпреки че зърнените храни като цяло са с невисок гликемичен показател и предизвикват увеличение на кръвната захар, в случай че са с цели зърна, те  могат да оказват помощ за опазване на младежкия и здравословен външен тип на кожата ви.  Освен това те съдържат и селен, който “гони ” бръчките от лицето ви.

3. Извара
Селенът и витамин Е, които се намират в този артикул, оказват помощ в битката със свободните радикали, както и обезпечават висок брой антиоксидантни за здравословен тип на кожата. Някои проучвания настояват също, че изварата може да помогне за попречване на някои типове рак, в случай че я консумирате постоянно.

4. Бадеми
Мастните киселини, които съдържат бадемите  оказват помощ за поддържането на клетъчната мембрана и способстват за премахването на нездравословните отрови от тялото.  Те също по този начин спомагат за задържането на влагата в кожата, което придава на лицето ви здрав тип.

5. Картофи
Високото количество цинк и витамин С в картофите  подпомагат кожата да остане по-дълго време еластична , като й обезпечават млад, здрав и витален тип когато и да е на деня.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР