Подгответе се за празничната лудост с експертни маркетингови прозрения и

...
Подгответе се за празничната лудост с експертни маркетингови прозрения и
Коментари Харесай

Сега е моментът да превърнете марката в звездата на сезона

Подгответе се за празничната полуда с експертни маркетингови прозрения и тактики. От разбирането на вашата публика до разпръскването на малко партньорска магия и AI, това управление ще подсигурява, че вашата марка свети през този празничен сезон. Ето осем тактики за вас, с цел да спечелите пари от празничния пазар.
1. Опознайте публиката си... в действителност я опознайте
Преди да можете да ги изненадате с най-приятните предложения, би трябвало да разберете вашата публика. Имате данни от предходната година и предходни. Използвайте ги, анализирайте и създайте вашите целеви сегменти. Уверете се, че сте актуализирали всичките си способи за следене след най-новите актуализации на поверителността и оперативната система.

Ако не можете да проследявате, не можете да оферирате на пазара и да се ангажирате. След това се потопете надълбоко в персоните и създайте сегменти. Персонализирането е ключът към стоплянето на тези „ зимни “ сърца. Не забравяйте, че младеж, който пазари празничен грим, не е същото като татко, който търси най-новата кухненска джаджа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР