Подготовката за смяната на името на базата на Ботев в

...
Подготовката за смяната на името на базата на Ботев в
Коментари Харесай

Започна подготовката за смяната на името на клубната база на Ботев

Подготовката за промяната на името въз основата на Ботев в " Коматево " тече с цялостна мощ. Вече стартира изписването на новото име на комплекса - Никола Щерев - " Старика ".

За това осведомиха от Фондация " Жълто и черно ":

Започна подготовката за формалната гала по преименуването въз основата на " Ботев " в Коматево, която ще се състои на 3 октомври – денят, в който преди 94 години нашият обичан клуб печели за първи път шампионската купа, коронясвайки Пловдив за футболна столица на България. 

В днешния ден започва подмяната на буквите на фасадата на Централната естрада, като надписът " Ботев 1912 “ ще бъде сменен с новия " Никола Щерев – Старика “. 

Припомняме на всички ботевисти, че на 3 октомври от 18.30 часа, в кафето на централната естрада на комплекса, всеки един ще има опцията да прегледа фотоси от изложбата, отдадена на Никола Щерев, да поговори с ветераните на клуба, както и да се снима за спомен с репликата на Царската купа, извоювана от " жълто-черните “ през емблематичната 1929 година.

Официалната гала ще стартира в 19.00 часа, когато всички присъстващи ще имат опция да чуят повече за делото на именития Никола Щерев, а кулминационната точка на събитието ще се състои в 19.12 часа, когато новото име ще огрее нощното небе над Пловдив.

На събитието ще участват представители на Община Пловдив, ПФК " Ботев “, Фондация " Жълто и Черно “, " Сдружение ПФК Ботев “, Клуб на последователите на Ботев Пловдив, Обединени фракции БУЛТРАС, както цялата детско-юношеска школа на клуба.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР