Поддържането на лична хигиена се превърна в тежко изпитание за

...
Поддържането на лична хигиена се превърна в тежко изпитание за
Коментари Харесай

Леден душ скова секси телата във Фермата“

Поддържането на персонална хигиена се трансформира в тежко тестване за част от дамите във „ Фермата “. Сексапилните участнички от „ Елбетица “ са принудени да се къпят с ледена вода, стъпили в калта, откакто тимът им падна в решителна борба и не съумя да се върне към удобствата в „ парадайса “, където има чисти бани, меки кревати и обилие от храна. „ Втора поредна седмица в пъкъла сигурно не е приятна “, разяснява фитнес треньорката Ния, откакто поля татуировките си с градинския маркуч. До нея, с отривисти придвижвания, се сапуниса някогашната гимнастичка Валерия.

„ Елбетица “ падна в борбата, която взема решение кой ще живее в „ парадайса “ и кой в „ пъкъла “, малко откакто се раздели с един от мъжете си. Сергей напусна тима и се причисли към конкурентния „ Канатица “, гневен от властническото държание на съотборника си Петър. След прехвърлянето зелените останаха с по-малко мъжка мощ и това се отрази на представянето им. 



В понеделник следва елиминационен екипен двубой, в който за „ Елбетица “ ще се бият гимнастичката Валерия, артистът Петър и сервитьорът Андрей. Честта на „ Канатица “ ще пазят собственичката на автокъща Лили, оперният артист Борис и земеделецът Кенан. 

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР