Поддържа подсветки в седем цвята, има обхват до 15 метраCool

...
Поддържа подсветки в седем цвята, има обхват до 15 метраCool
Коментари Харесай

Cool I8 – безжична клавиатура с тъчпад

Поддържа подсветки в седем цвята, има обсег до 15 метра

Cool I8 дава цялостна QWRTY клавиатура (с 92 клавиша) и тъчпад, съпоставим с този на типичен ноутбук

Безжичната външна страна от рода на мишки и клавиатури предлага несъмнени улеснения при някои сюжети на приложимост. С сходна композиция си спестявате досадните кабели и физическата връзка с компютъра, ТВ приставката или гейм конзолата.

Атрактивно като осъществяване и налично като цена е устройството Cool I8 , което съчетава безжична клавиатура и тъчпад, както и функционалности на контролер за дистанционно управление и гейминг. Нещо повече, разработчикът е планувал подсветка с разнообразни цветове, с цел да впечатли запалянковците.

Системата включва цялостна QWRTY клавиатура (с 92 клавиша) и тъчпад, съпоставим с този на типичен ноутбук. Може да се употребява като общоприета клавиатура за компютър, само че също по този начин за гейминг, като пулт за дистанционно управление и безжична мишка с устройства от рода на районен съд, конзоли за игри, ТВ плъгини, проектори и плейъри.

Cool I8 поддържа безжична Wi-Fi връзка в работен обсег 10-15 метра, в честотния диапазон 2,403-2,480GHz. Захранва се от вградена литиево-йонна батерия с потенциал 810 мАч, употребява най-много 55 мА в действен режим и 2 мА в латентен режим, който се задейства след три минути на неактивност, а излизането от него става за 1 секунда след натискане на някой от бутоните.

Устройството предлага подсветка в седем цвята, тъй че да отговори на разнообразни желания. Предоставя порт USB 2.0 и е съвместима с множеството известни платформи, включително Windows, OS X, Linux, Android и iOS.

Безжичната композиция от клавиатура и тъчпад Cool I8 се предлага на извънредно налична цена от $8,39 в световния онлайн магазин, с доставка от $2,93 до България. В комплекта са включени още USB правоприемник, захранващ кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР