Поддържа 14 популярни езика, може да се самообучава и самокоригираУмното

...
Поддържа 14 популярни езика, може да се самообучава и самокоригираУмното
Коментари Харесай

Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator – умен преводач

Поддържа 14 известни езика, може да се самообучава и самокоригира

Умното устройство на Xiaomi е стилно, с компактни размери и малко тегло

Съвременният човек пътува от ден на ден по света, а езиковата преграда от време на време е проблем, макар необятното разпространяване на езици като британския. В сходни случаи могат да оказват помощ разнообразни принадлежности – речници, разговорници, софтуерни решения, както и… устройства-преводачи.

Именно за превъзмогване на езиковите бариери е основан Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator – преводач с изкуствен интелект, наличен за покупки от онлайн магазина Cafago на цена от €36,49 (валидна с ваучър за отстъпка L5666C). Към момента устройството поддържа 14 езика, включително британски, немски, френски, испански, китайски, съветски, италиански, корейски и други, с заричане за прибавяне на още.

Преводачът поддържа сега 14 езика, покривайки 170 страни и области по света

Защо този преводач е интелигентен, т.е. с изкуствен интелект? Разработчикът е проектирал устройството по този начин, че да се самообучава и самокоригира, до момента в който слуша по какъв начин приказват хората. Тази дарба на преводача прави неговата работа все по-точна с течение на времето и струпване на опит.

С поддръжката на 14 известни езика, Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator на процедура покрива 170 страни и области по света. Преводачът разполага с боеприпас от 5 милиона обновени професионални фрази, с цел да помогне на пътуващите да вършат бизнес, да употребяват услуги и да поддържат връзка в непознати страни.

Портативният преводач употребява гласова технология на Microsoft

Нещо повече, това мъдро устройство играе роля и на помощник – можете да се обръщате към него по разнообразни въпроси, включително за музика, времето, часа и така нататък Преводачът употребява гласова Microsoft технология, с цел да схваща натурален човешки език и да се самообучава, даже да приказва с акцент.

С вградена батерия 900 мАч, Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator е кадърен да превежда непрестанно в продължение на 8 часа с едно зареждане и може да остане в подготвеност цяла седмица. Устройството резервира историята на преводите, при положение, че желаете да ги прегледате за по-лесно асимилиране на непознатия език.

AI устройството играе роля и на личен помощник

Тази практична хай-тек джаджа има моден дизайн, компактни размери – 15х3х1 см – и е доста лека – тежи едвам 63 грама. В комплекта са включени с изключение на самият преводач още USB кабел, сервизна карта и управление за потребителя.

Можете да купите умния преводач тук: Xiaomi Portable Mini Handheld AI Translator на цена от €36,49, годна с ваучър за отстъпка L5666C до края на февруари, и с безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР