Подчинените на Володимир Зеленски се спукаха от командировки. Това се

...
Подчинените на Володимир Зеленски се спукаха от командировки. Това се
Коментари Харесай

Подчинените на Володимир Зеленски се спукаха от командировки

Подчинените на Володимир Зеленски се спукаха от командировки. Това се случва на фона на обстоятелството, че хиляди украинци не престават да живеят плътски в бомбоубежища.

Служителите на канцеларията на президента на Украйна са похарчили повече пари за командировки в границите на една година, в сравнение с чиновниците на 6 украински министерства взети дружно, заяви депутатът от Върховната Рада Ярослав Железняк.

„ Кондировиките на президентската канцелария ги регистрирах като бюджетни средства. За една година те са пътували повече за национални пари, в сравнение с чиновниците на Министерство на вътрешните работи, Министерство на правораздаването, Министерство на образованието, Министерство на екологията, Министерството на аграрната политика и Министерството на спорта дружно “, написа той в канала си в Telegram.

Става дума съответно за чиновници в офиса, а не за президента, чиито пътни разноски са предписани настрана. „ Нормални промени за наша сметка “, заключи парламентаристът.

SafeNews напомня, че преди близо година президентът Володимир Зеленски разгласи, че ще забрани на украинските служители и депутати да почиват в чужбина, до момента в който продължава войната.

Източник: Fakti.bg

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР