Подбрахме за вас 29 вдъхновяващи цитата на всеобщия любимец Уилям

...
Подбрахме за вас 29 вдъхновяващи цитата на всеобщия любимец Уилям
Коментари Харесай

Брад Пит: Трябва да изгубиш всичко, за да спечелиш всичко

Подбрахме за вас 29 вдъхновяващи цитата на всеобщия любим Уилям Брадли " Брад " Пит. За да бъде въодушевен денят ви!

1. Вярвам в това, че ти самичък решаваш какви да са дните ти. Сам решаваш кой да е животът ти. И всичко зависи от твоите усещания.

2. В природата ми е да се движа. Моята доктрина е, че ти би трябвало да си акулата. Трябва да се движиш непрестанно. Не би трябвало да спираш.

3. В Мисури, откъдето съм аз, не приказваме за това, което вършим. Просто го вършим. Другото е фукане.

4. Имах другар, който работеше в приют. Той ми разказваше, че в последните си мигове хората не приказват за своя триумф, за премиите си, за книгите, които са написали, или за това какво са постигнали. Говорят единствено за любовта си и за съжаленията, които носят в душите си. Мисля, че това споделя всичко.

5. Славата е кучка. Заради нея непрестанно се чувстваш като момиче, което минава около служащи на градеж.

6. Успехът е звяр. И нормално насочва вниманието ти към неверните неща. Кара те да гледаш на открито, а не във вътрешността.


Снимка: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

7. Трябва да изгубиш всичко, с цел да спечелиш всичко.

8. Винаги съм във война със себе си – от време на време вярна, различен път – не.

9. Когато срещнеш един човек, концентрираш ли се върху външния му тип? Само при първото усещане. И тогава се появява някой, който не е привлякъл погледа ти незабавно, само че ти започваш да приказваш с него и внезапно той се трансформира в най-хубавото нещо на света за теб.

10. Обичам да карам мотора си с каска. Така хората не ме разпознават.... и аз мога да ги виждам.

11. Не си задавам въпроси за морала. Просто чувствам какво е вярно. И още нещо: знам, че най-важното е да си почтен със себе си.

12. " Позвъних на баба си и дядо си. Дядо ми ми сподели: " Гледахме твоя филм. " " Кой? ", попитах аз. " Бети - извика той, - по какъв начин се споделяше филмът, който не харесах? "

13. Действията споделят повече от думите. Това не важи на никое място с такава мощ, както в общуването с децата.

14. Имам малко другари - броят се на пръстите на едната ми ръка. Имам и фамилията си. Не съм и мечтал за по-щастлив живот.

15. Семейството е рисковано начинание, тъй като колкото по-голяма е любовта, от толкоз повече неща се отказваш. Такава е цената. Но аз я одобрявам.

16. Винаги съм си мислил, че в случай че някой ден основа семейство, би трябвало да е огромно. Исках да има безпорядък в къщата. Щастлив съм за верните избори, които направих, за това, че открих дамата, която боготворя, Анджи, за това, че създадохме семейство, което толкоз обичам.


Снимка: PAN Photo Agency / Shutterstock.com

17. Едно от най-мъдрите неща, които съм правил, беше да дам на своите деца майка като Анджи. Тя е страхотна. Толкова съм благополучен, че я имам.

18. Гледам децата ни – синът ни от Виетнам, щерка ни от Етиопия, другата ни щерка – от Намибия, синът ни от Камбоджа... и всички те са братя и сестри! Това ми работи извънредно вдъхновяващо!

19. Да имаш деца трансформира напълно светогледа ти. Имах своите триумфи, направих някои в действителност мощни филми. Имах шанс и в този момент е време да споделя даровете, които животът ми сервира. Да си родител значи да свалиш фокуса от себе си. За това съм в действителност признателен. Уморих се да мисля единствено за себе си. Писна ми от мен самия. Когато имаш деца, искаш да си до тях непрестанно, да не пропускаш нито момент. Те ти носят същинска приятност и една дълбока обич. Можеш да напишеш книга, можеш да направиш филм, можеш да нарисуваш картина, само че да имаш деца е най-невероятното премеждие, което съм преживявал.

20. Между бащите и синовете съществува особена връзка. Всеки наследник носи ослепителен отпечатък, оставен от татко му.

21. Често мисля за това какво децата ми ще си спомнят от своето минало и се пробвам да съм по-мъдър в решенията си. Преди всичко, аз съм татко. И имам същите паники като всеки татко: В сигурност ли са всички? Достатъчно време ли извозвам с тях?... Това са нещата, които ме държат безсънен.

22. Изненадан съм какъв брой автоматизирано и интуитивно е превръщането ти в родител. Днес в действителност имам вяра в своите инстинкти. Един тон през нощта и ти си безсънен, тъй като децата ти може би имат потребност от теб. Или когато си нервозен, съзнателно се опитваш да се разсееш с нещо, с цел да не си го изкараш на децата. Всеки ден откриваш нещо ново за себе си...

23. Не знам за какво приказват за развода ми с Дженифър като за неуспех. Може би хората считат по този начин, тъй като бракът ни не беше безпроблемен. Но аз постоянно съм прегръщал тази комплицираност на живота. Всъщност, намирам я за в действителност красива.

24. В живота ми постоянно е имало огромни промени.


Снимка:  LaCameraChiara / Shutterstock.com

25. Докато гледате телевизия довечера, 30 000 души в Африка ще умрат поради ужасната беднотия и бедност. Утре вечер – още 30 000. В това просто няма смисъл.

26. Колкото повече одъртявам, толкоз по-ясно виждам какво е в действителност значимо. За мен това е времето ти и хората, с които го прекарваш.

27. Непрекъснато слушам за себе си, че съм огромен купонджия. Е, не съм. Аз съм отегчителен. Поне съгласно " празненство стандартите ".

28. Удивително е какво може да направи с теб рецесията на междинната възраст. Мен персонално ме стимулира.

29. Не би трябвало да приказваш, преди да си наясно както тъкмо имаш да кажеш. Ето за какво се усещам неловко, когато давам изявленията. Репортерите ме питат какво, съгласно мен, би трябвало да направи Китай по отношение на Тибет. На кого му пука какво мисля аз? Аз съм просто артист! Дават ми сюжет. Играя. Това е. Тук съм, с цел да развличам хората. В последна сметка, в случай че се замислите, аз съм един възрастен мъж, който си поставя грим.

Източник: Gnezdoto.net

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР