Подаряването на технологични устройства обикновено е резервирано“ за рождени дни

...
Подаряването на технологични устройства обикновено е резервирано“ за рождени дни
Коментари Харесай

5 технологични подаръка за свети Валентин

Подаряването на софтуерни устройства нормално е „ резервирано “ за рождени дни или Коледа. „ Денят на влюбените “ не се свързва тъкмо с технологии, само че пък това не значи, че не е разрешено. За любовта всичко е допустимо.

Включително и да подарим на обичания човек ИТ джаджа за деня на св. Валентин. Подаряването на устройство постоянно е било малко комплицирано предизвикателство. От една страна това може да бъде нежелателен и необработен подарък, в случай че е определено неправилно. А въпреки това, може да бъде доста скъп, удобен и мечтан подарък, когато е определен вярно.

Правилният избор зависи от това какъв брой добре познаваме колегата си и потребностите му. На доктрина всеки би се зарадвал на безценен смарт телефон или преносим компютър, само че в действителността сходни дарове за свети Валентин са необичайност. За сметка на това обаче има по-малки и налични джаджи, които могат да бъдат превъзходен подарък за „ Деня на влюбените “.

Безжични слушалки

В наши дни слушалките за смарт телефони са всеобщо безжични и по тази причина все по-масово – изгубени. Пазарът „ прелива “ от най-различни модели във всички ценови класове, тъй че, в случай че обичаният човек неотдавна още веднъж е останал с една слушалка, може да го зарадвате с нов комплект.
 Victrola Vintage VSC-550BT-BLK
Bluetooth представител

Bluetooth колонките са доста известни измежду по-младите, тъй че в случай че сте измежду тях, може да зарадвате обичания човек с сходен подарък. Но това не значи, че и по-възрастните не могат да се възползват от технологията. Напротив, за тях и за всички меломани има нещо по-специално – портативен Bluetooth грамофон. Victrola Vintage VSC-550BT-BLK наподобява като всеки различен грамофон и може да изсвири всички обичани грамофонни плочи, като си има и вградени колони. Освен това обаче има и функционалност за свързване с друго устройства, в това число през Bluetooth и да свири и по-модерни песни.
 LuvLink
Интерактивни лампи

Ако имате връзка на дълга отдалеченост, това не значи, че няма метод да споделяте и физически контакт. За задачата могат да оказват помощ интерактивни лампи като тези на LuvLink. Всеки има по една численост, която се зарежда през USB порт. Всяка лампа предлага 256 цвята и избор от 4 анимации. При активирането на една от лампите и избор на цвят и/или анимация, същото мигновено се случва и на другата лампа, където и да е тя (стига да има интернет връзка). Така влюбените, само че разграничени поради дистанцията, могат да си изпращат сантиментални закачки посредством лампите когато и да е.

За същинските фенове на виното

Св.Валентин се свързва и с виното. А в случай че обичаният човек е обожател на тази напитка, подобаващ подарък за него може да бъде Rabbit Electirc Wine Opener. Това устройство може автоматизирано и с лекост да отвори бутилка вино без значение от типа запушалка. Дори може единствено да среже и фолиото. Може да отвори до 30 бутилки с едно зареждане, тъй че това си е много празнуване.

За обичания геймър

В наши дни да си геймър към този момент е признато занимание. Хубаво е да поддържаме заниманията на обичаните хора, когато те се практикуват рационално. Ако вашият обичан човек е геймър, огледайте се добре от какво се нуждае. Може би подложката за мишката към този момент е много износена? Или пък една хубава приставка за окачане на слушалките ще му е от изгода? Или пък нов контролер (джойстик) за ръководство на игрите? Винаги има какво да се избере, стига да е нещо, което употребява постоянно.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР