Подаръците са прекрасно нещо, а когато са от сърце -

...
Подаръците са прекрасно нещо, а когато са от сърце -
Коментари Харесай

На това се казва изненада! Джино подари на любимата си луксозен автомобил за хиляди

Подаръците са прелестно нещо, а когато са от сърце - са най-истински - споделят хората. Точно такава изненада направи Джино на своята обичана жена, а тя показа това в Инстаграм. Кристиана Канева е щастливка да има за избраник Джино Бианкалана, който несъмнено не щади средства, с цел да я направи щастлива. Джино изненада дамата на сърцето си, като ѝ направи подарък за над 100 хиляди лв.. Поводът е един -  сполучливото ѝ довеждане докрай на Медицинския факултет към МУ-София, освен това с отличие.

" Повече, от колкото заслужавам! Благодаря ти, обич моя - че правиш всеки един миг паметен за мен!❤️❤️❤️ ", написа Кристина, която театралничи до скъпия автомобил Bently, който е опакован с алена панделка. 

Виж още:

Брюнетката получи дипломата си на гала, само че с изключение на отличната си тапия, тя се радва и на първокласния автомобил, с който ще обикаля по пътищата на страната. 

" Ти заслужаваш доста повече от това, само че когато даде обещание и си съблюдава обещанието - че ще вземеш всички държавни изпити с " 6 ", аз си съблюдавах моето - да получиш нещо, което знам, че постоянно си желала! ", написа Джино в мненията под поста на обичаната си.

Любовта на Джино и Кристиана е все по този начин мощна и красива. Преди време в изявление за Мон Дьо той показа, че още в първия момент, в който я видял, осъзнал, че Кристиана е дамата за него. " Като я видях за първи път, знаех, че тя е моят човек. Никога не съм обичал по този начин. Виждам живота си с този човек и с никой различен. Тя за мен сега е всичко. "

" Това е ангелът, който ми е изпратил баща. Тя е обективна и ми припомня за него ", призна още Джино в прочувственото изявление пред Мон Дьо. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kristiana.d.kaneva/, https://www.instagram.com/gino_biancalana/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР