Подаръкът по повод Деня на народните будители чака младежите на

...
Подаръкът по повод Деня на народните будители чака младежите на
Коментари Харесай

Ученици и студенти влизат безплатно на концертите на Софийската филхармония

Подаръкът във връзка Деня на националните будители чака младежите на касата на зала „ България “ два часа преди концерт.
По мотив 1 ноември - Деня на националните будители и задачата на Софийската филхармония да основава и поддържа просветителския дух, музикално преживяване чака подрастващата аудитория до края на календарната година.
Срещу показване на документ на касата на зала „ България “ всеки възпитаник или студент ще има изключителната опция да получи безвъзмезден пропуск за ноемврийските и декемврийските концерти от юбилейния плакат на Филхармонията. Това ще се случва два часа преди началото на съответния концерт при съществуването на свободни места.
Сред имената, които младежите могат да слушат са звезди като световноизвестните диригенти Антони Вит, Йорма Панула, Юка-Пека Сарасте, Найден Тодоров, Шарл Дютоа, клавирните вируози Людмил Ангелов, Аглика Генова и Любен Димитров и Борислава Танева, оперната прима Александрина Пендачанска и виолистката Табеа Цимерман.
Кампанията е годна до 31-ви декември в това число единствено за концерти в зала " България ". Местата в залата са лимитирани.
В промоцията не са включени концертите от просветителната стратегия на Софийската филхармония „ Фортисимо фамилия “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР