Подалият оплакване до прокуратурата срещу депутата от ГЕРБ Живко Мартинов

...
Подалият оплакване до прокуратурата срещу депутата от ГЕРБ Живко Мартинов
Коментари Харесай

Бизнесменът, изнудван със суджук, се оплаква от заплахи и натиск

Подалият недоволство до прокуратурата против депутата от ГЕРБ Живко Мартинов за това, че го е изнудвал да достави 4 т суджук сякаш за премиера Бойко Борисов, се оплака от тормоз и данъчни инспекции.

Пред БиТиВи Кирил Костов, споделя, че откогато е оповестен казусът, той получава закани за живота си, а бизнесът на фамилията му е станал обект на инспекции от разнообразни институции.

Самият той към този момент се движи с защита.

" Последният път ми изпратиха едни фотоси, групата на Вълка какъв брой хора е отстранила последните няколко дни. " Групата на Вълка " е от един филм, който в този момент тече по една българска телевизия и там групата на Вълка прави убийства ", изяснява предприемачът.В края на юли пък в обекта при брачната половинка му отшили на инспекция чиновници на Национална агенция за приходите, които в началото се държали като клиенти. По думите на Костов инспекцията завършила без нарушавания. Започва обаче нова инспекция, този път на него и брачната половинка му като физически лица.

Костов изключа инспекциите да са случайност: " Живко Мартинов твърди, че директорката на Национална агенция за приходите Варна е негово предопределение, имат и други позиции, шефът на Ревизиите има близки връзки с него и ред други високопоставени чиновници на Национална агенция за приходите контактуват с тия хора ", стимулира мнението си той.

От приходната организация обяснили пред малкия екран, че инспекциите са по сигнал, който е получен преди Костов да стане очевидец на прокуратурата и не може да се търси връзка сред двете събития.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР