Подаден е пореден сигнал за нарязани гуми в София. Този

...
Подаден е пореден сигнал за нарязани гуми в София. Този
Коментари Харесай

Над 10 коли с нарязани гуми в София, опожарено е такси

Подаден е следващ сигнал за нарязани гуми в София. Този път над 10 са потърпевшите коли, а едно такси е опожарено. Извършителят на вандалския акт се търси.Малко преди 6 ч. сутринта притежателите на коли, паркирани в междублоково пространство в столичния кв. " Левски - Г ", са събудени от писък на противопожарна сирена. Причината - пушек, излизащ на вълни от оставен наоколо таксиметров автомобил.„ Всички слязохме надолу. Аз и приятелят ми. И видяхме надлежно, че таксито пуши откъм задното купе. Аз изпаднах в ступор ”, споделя Лора Сгурева, водач на такси.Колата се оказала напълно унищожена. Лора споделя, че няма визия кой може да е направил това.

„ По никакъв метод не считам, че е обвързвано с работата, не дължа нищо в работата си ”, споделя тя.Собственикът на автомобил Лилия Николова прибавя: „ Моята кола е с нарязани 4 гуми. Има и счупена ризница, ритана и счупена ризница ”.Дотук вредите са за 1300 лева, пресмята Лора. А камери за видеонаблюдение в региона няма.

„ Аз съм с малко дете, няма къде да паркирам. Вечерите се обикаля по половин час. Имам " Гражданска отговорност ", само че " Каско " нямам. Няма кой да ми покрие вредите, тъй че аз ще си извадя парите персонално от моя джоба ”, споделя още Николова. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР