Под ръководството на Окръжна прокуратура – Враца се води разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Враца се води разследване
Коментари Харесай

Арестуваха дилър на дрога в Козлодуй след тараш в колата и дома му

Под управлението на Окръжна прокуратура – Враца се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за нелегално държане на наркотично вещество за разпространяване.
На 06.06.2022 година при оглед в околност в региона на Козлодуй и при инспекция на спрян лек автомобил са били открити и конфискувани 22 броя пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. При изработен полеви тест то реагирало на кетамин. Това е рисково вещество, включено в листата с наркотични субстанции на Наредбата за реда за систематизиране на растенията и веществата като наркотични, призната с Постановление на Министерски съвет.
Извършени са били претърсвания и изземвания на територията на атомния град. Събраните към този миг доказателства обосновават догатката за съпричастността на 35-годишния Д.Т. към осъщественото закононарушение.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор в Окръжна прокуратура – Враца той е притеглен в качеството на обвинен за нелегално държане на наркотично вещество за разпространяване и е арестуван за период до 72 часа.
От направена информация е видно, че Д.Т. е осъждан за същото закононарушение. Деянието е осъществено в изпитателния период.
Предстои Окръжна прокуратура – Враца да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение против обвиненото лице.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР