Под ръководството на Окръжна прокуратура - Видин се води разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура - Видин се води разследване
Коментари Харесай

Спипаха трима с марихуана за 136 000 лева

Под управлението на Окръжна прокуратура - Видин се води следствие за държане на 312 стръка високорисково наркотично вещество коноп.

Растенията са били открити от органите на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Кула в зарязан парцел в село от Видинска област. На място са били арестувани три лица - Б. Б. (на 57 години), П. Ц. (на 53 години) и С.И. (на 57 години). Общата стойност на дрогата възлиза на 136 000 лв..

Окошариха дилър в миг на договорка

Предстои същите да бъдат привлечени в качеството на обвинени за осъществено от тях незаконно действие - държане на наркотични субстанции за разпространяване в изключително огромни размери. За него се планува наказване „ отнемане от независимост “ от пет до петнадесет години и санкция от двадесет хиляди лв. до 100 хиляди лв..

Спецакция в Стара Загора за опиати

Конопът (марихуаната) е наркотично вещество и е под надзор, според Единната спогодба на Организация на обединените нации за упойващите средства от 1961 година и Закона за надзор на наркотичните субстанции и прекурсорите. Това растение е с висока степен на риск за публичното здраве, заради нездравословния резултат от корист с него и е неразрешен за приложение в медицината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР