Под ръководството на Окръжна прокуратура – Перник се води разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – Перник се води разследване
Коментари Харесай

Разследват катастрофа с четири жертви край Перник

Под управлението на Окръжна прокуратура – Перник се води следствие на тежък пътен случай със починали четири лица, оповестяват от държавното обвиняване.

Досъдебното произвеждане е формирано в деня на случая на 02.04.2022 година след постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в региона на селата Мещица и Расник, област Перник.

Около 22,50 ч., в резултат на удар сред два леки автомобила, едното от транспортните средства се възпламенило. Водачът и пасажерите в лек автомобил, м. „ Хюндай “, измежду които имало и дете, починали на място. Пътуващите в другото МПС – лек автомобил, м. „ Ауди “, К.П. (на 20 години) и А.В. (на 18 години) били превозени в тежко положение до болнично заведение за оказване на незабавна здравна помощ.

Незабавно е осъществен оглед на местопроизшествието. Към сегашния миг са разпитани очевидци на пътния случай. Извършена е аутопсия на умрелите лица.

Резултатът от кръвната проба на лидера на лекия автомобил, м. „ Ауди “, за приложимост на алкохол е негативна. Назначени са експертизи - съдебномедицински и токсикохимически. Очаква се умозаключение от автотехническата експертиза, която да откри аргументите за пътнотранспортното произшествие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР