Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се водят действия

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се водят действия
Коментари Харесай

Арестуваха двама за огромна кражба в Костинброд

Под управлението на Окръжна прокуратура – София се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за  взломна кражба от частен парцел в изключително огромни размери.

През деня на 4 април от къща в гр. Костинброд е била отнета крупна парична сума в друга валута – лв., евро, английски паунди и щатски долари.  Паричните средства са на обща стойност към 180 000 лв..

Откраднати са множество златни украшения, часовници, в това число един златен и таблет.

Книжката му ще бъде отнета

Наказателното произвеждане стартира предвид на местопрестъпление, а след това с претърсвания и изземвания в изискванията на необходимост.

Приобщени са материални доказателства. Назначена е и е направена видеотехническа експертиза на записите от камери за видеонаблюдение.

Извършителите на закононарушението са открити. Първоначално е арестуван единият от тях - Н.С., на 48 години, а няколко дни по-късно в с. Бързия, област Монтана, и съучастникът му - Н.И., на 47 години.

Счупил мобилния ѝ телефон и я влачил по земята за косата

От информация за съдимост е видно, че Н.С. е направил действието при изискванията на рисков рецидив, откакто е бил осъждан за тежко съзнателно закононарушение.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор двамата са привлечени в качеството на обвинени.

По искане на Окръжна прокуратура – София съдът взе ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените лица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР