Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се води

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се води
Коментари Харесай

Хванаха и третия участник в спирането на метрото

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура се води досъдебно произвеждане за осъществени хулигански дейности в метрото в гр. София, като казусът провокира висок медиен интерес. Това оповестиха от пресцентъра на Районната прокуратура.

Към наказателна отговорност за безчинство в изискванията на съучастничество бяха привлечени лицата М.С. и С.Т., а през днешния ден е открито и привлечено към наказателна отговорност и третото лице, причинител на действието - Е.Б.

Министерство на вътрешните работи сподели по какъв начин някогашният народен представител Минчо Спасов и още двама блокираха метрото

E.Б. е упрекнат в това, че на 20 юли 2020 година в гр. София, метростанция „ Св. Климент Охридски “, в съучастничество като причинител с М.С. и С.Т., е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – като причинителите натиснали бутон „ сигурност “ на перона в станцията за път №1 и №2, без да има зародила спешна обстановка и действието е осъществено в стратегически обект в гр. София.

Активните дейностите по следствието не престават под управлението на Софийска районна прокуратура. Назначени са и следва да бъдат направени експертизи, ще бъдат разпитани и други очевидци на действието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР