Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Първо ще те изнасиля, а после ще те убия, каза Георги на жертвата си и започна да блудства с нея

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано бързо произвеждане против Георги Тодоров, за това, че на 22.01.2018 година, към 20.00 часа, в гр. София, кв. „ Бъкстон “, ул. „ Солун “, е направил блудствени дейности, за да удовлетвори полово предпочитание (без съвкупление), като използвал за това опасност. “Вече те хванах, в този момент ще видиш какво ще ти се случи “; „ Този път избяга, само че другия ще те хвана “; „ Първо ще те изнасиля, а след това ще те убия “, декларирал Георги пред жертвата си.

Описаното действие съставлява осъществено закононарушение по член 150, алинея 1 Наказателен кодекс, което се санкционира с наказване „ отнемане от независимост “ от две до осем години.

С оглед високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на причинителя за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му на 25.01.2018 година в постройката на СРС, НО, когато ще бъде прегледано и настояването за взимане във връзка с Тодоров на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

По делото са налице данни, че директно след реализиране на описаното нагоре закононарушение, обв. Тодоров се е насочил към друга жена – намираща се наоколо - препречвайки й пътя, не позволявайки й да мине около него, само че това лице не е открито все още от органите на досъдебното произвеждане. Поради тази причина, Софийска районна прокуратура моли към жителите, които са станали очевидци в границите на вчерашния ден на действието на Тодоров, или са потърпевши от дейности, нарушаващи половата цялост, да се свържат неотложно с най-близкото полицейско ръководство или с прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР